Valitse sivu

Kaustisen seutukunta

Kaustisen seutukunta ja sen jäsenkunnat ovat mukana tuomassa ihmisille helpotusta festivaalikaipuuseen

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat ovat luoneet elämyksiä tuhansille esiintyjille ja kävijöille jo vuosikymmenten ajan. Kaustisen seutukunta haluaa olla mukana välittämässä ihmisille festivaali-iloa myös meneillään olevana poikkeusaikana. Meillä onkin ilo olla tarjoamassa kuulijoille lauantaina 18.7. yleisön toiveista koottu toivekonsertti, jonka toteuttaa legendaaristen Yökatrillien vetäjä JPP.

Heittäydy mukaan festivaalitunnelmaan. Se on tänä vuonna mahdollista niin kotisohvilla kuin mökkilaitureilla, maalla ja kaupungissa, terassilla tai parvekkeella, yksin laiturin nokassa tai piknikillä parhaiden ystävien kanssa. Annetaan siis musiikin soida verkossa ja sydämissä, ja kohdataan taas ensi kesänä perinteiseen tapaan Kaustisella!

Kesäterveisin,

Kaustisen seutukunta ja sen jäsenkunnat Halsua, Kaustinen, Lestijärvi, Toholampi ja Veteli

KASE -kisa

Kaustisen seutukunnan sivuille (www.kaustisenseutu.fi) on piilotettu Saapasjalkalehmä (kuva alla). Lehmä voi olla piilotettuna joko kuvassa tai tekstin seassa. Etsi Saapasjalkalehmä ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa viikkolipun vuoden 2021 Kaustinen Folk Music Festivaleille! Arvontaan voit osallistua, kun löydät Saapasjalkalehmän, klikkaat sen kuvaa, ja täytät yhteystietosi.

Arvonnan säännöt löytyvät täältä!

Share This